Groot succes!

Posted on

Twee weken geleden hielden wij onze expositie PRESSure in Eindhoven (bij Art Experience by KRL). Het was een groot succes en wij willen dan ook iedereen bij deze nogmaals bedanken voor de hulp, de inzet, de sponsoring, maar vooral ook voor het bezoeken van onze expositie. Wij hopen dat we er iets mee hebben kunnen bereiken, dat het ogen heeft geopend, gesprekken heeft gestart en dat we zo een beetje hebben meegeholpen aan het doorbreken van het taboe dat nog steeds heerst op dit onderwerp.

De website is vernieuwd en de aftermovie, de foto’s van de opening en alle foto’s die in de expositie hingen zijn nu ook hier te bewonderen, zodat iedereen nog na kan genieten van een heel bijzonder project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *