PRESSure.

Wist u dat bijna 70% van de jongeren stress ervaart en er niet over kan praten?

Wij (Danique, Lauri, Marly, Maud) zijn 4 tweedejaars studenten Toegepaste fotografie en beeldcommunicatie aan de fotovakschool gevestigd in Venlo. We hebben de kans gekregen om ons eigen project, PRESSure, op te zetten en hierbij een expositie te organiseren. 

Wij hebben (zelf) ondervonden dat veel van onze leeftijdgenoten enorm veel stress ervaren door de te hoge werk- en prestatiedruk maar ook door het opkomen van sociale media.

Wij vinden het heel erg belangrijk dit onderwerp bespreekbaar te maken en hopelijk een sociale verandering teweeg te brengen. Zodat de mensen die dit echt nodig hebben op tijd de juiste hulp kunnen krijgen. Dit willen wij doen door een mooie fotoserie te maken en deze uiteindelijk in een expositie in te richten.

Helaas kost dit project veel geld wat wij niet allemaal zelf kunnen bekostigen, daarom vragen wij u via deze weg om een kleine bijdrage om niet alleen onze droom te verwezenlijken, maar ook om de samenleving een stukje beter te maken!

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *